Whamisa

Whamisa

WHAMISA on innovatiivinen etelä-korealainen luonnonkosmetiikkasarja, jolla on eurooppalainen BDIH luonnonkosmetiikkasertifiointi.  WHAMISA ihon- ja hiustenhoitotuotteiden teho pohjautuu ainutlaatuisiin fermentoituihin aktiiviaineisiin sekä tuotteiden vedettömiin koostumuksiin, joissa WHAMISA on yksi alansa deep tonerpioneereista vuodesta 2002 alkaen. Oman fermentointiteknologian avulla kasvien ravintoaineita saadaan pilkottua molekyylikooltaan pienemmiksi, muun muassa peptideiksi ja aminohapoiksi, jolloin iho pystyy hyödyntämään ne tehokkaammin. Prosessissa syntyy myös muita ihoa ravitsevia aktiiviaineita. Vesi on tuotteissa korvattu kosteuttavalla ja rauhoittavalla aloe veralla. WHAMISA haluaa edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tasapainoa eettisten, luonnollisten ja tehokkaiden tuotteiden kautta.

Korealaisen kauneusihanteen mukaan iho on heleä, raikas ja ”dewy” eli hieman kostean näköinen sekä täyteläinen. Koreassa ihonhoitoon kiinnitetään tarkasti huomiota ja päivittäiseen ihonhoitorutiiniin yhdistetään useita ihoa kosteuttavia sekä ravitsevia hoitotuotteita ja lisäksi mukana kannetaan kosteuttavaa, pitkin päivää kasvoille suihkutettavaa kasvosuihketta.  Meikki on yleisesti hyvin luonnollinen ja huomaamaton.

WHAMISAn monivaiheisen ihonhoitorutiinin mukaisesti iholle pyritään kerrostamaan useita kosteuttavia ja ravitsevia ihonhoitotuotteita järjestyksessä kevyimmästä koostumuksesta pKelp sheet modelaksumpaan.  Kasvovedet ovat koostumukseltaan paksumpia ihonhoitovesiä ja niitä voidaan kerrostaa iholle muun muassa 7Skin Method-rutiinin mukaisesti seitsemän kertaa, jolloin saadaan vietyä lisäkosteutusta tehokkaasti myös syvempiin ihokerroksiin. Innovatiiviset sheetmask-naamiot antavat myös välittömän ihoa ravitsevan, tehokosteuttavan, kiinteyttävän sekä kirkastavan vaikutuksen ja ovat olennainen osa ihon hoitoa.

Hintergrund_Blumen_bunt2