Weleda

Weleda

Aidon luonnonkosmetiikan edelläkävijä jo vuodesta 1921. Rudolf Steiner, itävaltalainen filosofi, ja hollantilainen lääkäri Ita Wegman perustivat Weledan Sveitsissä vuonna 1921. Weleda valmistaa antroposofisia lääkkeitä ja ihonhoitotuotteita lääkekasveista, luonnollisista kasviöljyistä, mineraaleista ja eteerisistä öljyistä. Suomessa Weledaa on myyty 1960-luvun alusta lähtien.

Parasta, mitä iholle voi antaa, tulee luonnosta. Kylmäpuristetut kasviöljyt, aidot eteeriset öljyt, koostumukset vailla synteettisiä lisäaineita. Weleda yhdistää modernit tuotantomenetelmät 90-vuotiseen kokemukseen kasvien hoitavista ominaisuuksista. Ihmisen hyvinvoinnista huolehtiminen ympäristöä kuormittamatta on aina ollut Weledalle tärkeää. Ekologinen ja biodynaaminen viljely, reilu kauppa ja täysi eläinkokeettomuus ovat itsestään selviä asioita.

Weleda käyttää lääkekasveja tukemaan ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Aitojen eteeristen öljyjen tuoksut kohentavat mielialaa. Voiteet tukevat ihon omia toimintoja ja tasapainottavat sitä. Hoidettu iho on kaunis, iästä riippumatta. Weledan tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja korkealuokkaisista luonnon valmistusaineista tehtyjä. Ne eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja tai muita synteettisiä aineita, värejä tai hajusteita.