WE LOVE THE PLANET

WE LOVE THE PLANET LUONNONMUKAISET DEODORANTIT

We Love The Planet on Alankomaista kotoisin oleva yritys, joka on syntynyt rakkaudesta Planeettaamme kohtaan. We Love The Planet valmistaa luonnonmukaisia deodorantteja sekä aurinkosuojatuotteita, joiden tuotepakkauksissa huomioidaan kierrättämisen mahdollisuus sekä zero waste ajattelu.

We Love The Planetin 100 % luonnonmukaiset deodorantit eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia – vain luonnollisia ainesosia, kuten luomukookosöljyä, maissitärkkelystä ja eteerisiä öljyjä. Deodorantin sisältämät luonnonraaka-aineet rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. We Love The Planet deodoranttia on saatavilla niin perinteisenä stick-versiona kuin voidemaisena. Näitä deoja on helppo käyttää ja ne imeytyvät iholle nopeasti. Ja mikä parasta – We Love The Planet deodorantit todella toimivat!

Aurinkosuojatuotteemme on lanseerattu keväällä 2020 – näissä tuotteissa yhdistyy luonnonmukaisuus, vegaanisuus, vesistöystävällisyys, zero waste, käyttömukavuus ja erinomainen suoja UV-säteitä vastaan – mitä muuta voisi aurinkotuotteelta toivoa?

Deodoranteille on myönnetty NC-laatumerkki (Natural Cosmetics Standard) sekä pääraaka-aineenakäytetylle 100 % luomukookosöljylle EcoControl-laatumerkki.

We Love The Planet – 4Dream

Valmistusmaa: Alankomaat