Skin Blossom

Skin Blossomskin-blossom-logo

Skin Blossom on englantilainen ihon- ja hiustenhoitosarja. Kaikilla tuotteilla on Soil Associationin sertifikaatti, joka takaa tuotteiden turvallisuuden ja osoittaa, että tuotteet ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa.

Tuotteiden sertifikaatit kertovat myös ympäristöystävällisyydestä ja ne valmistetaankin mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tästä syystä kaikilla tuotteilla on myös Vegan Societyn sertifikaatti.

Historia ja filosofia

Skin Blossomin perusti Cristina Beetham vuonna 2007. Cristina oli huolestunut ”tavallisen” kosmetiikan ainesosista ja halusikin perustaa oman tuotesarjan, jossa käytettäisiin turvallisia ainesosia.

Tuolloin luonnonkosmetiikka oli kuitenkin melko kallista, jonka takia Skin Blossomista tulisi tuotesarja, johon jokaisella luonnollisista hius- ja ihonhoitotuotteista kiinnostuneella olisi varaa.

Brändi sai alkunsa vain yhdestä tuotteesta, joka tunnetaankin nykyään nimellä Organic Hand Cream. Vuosien varrella Skin Blossom on kehittänyt uusia ja edullisia hius- ja ihonhoitotuotteita. Skin Blossom tuotteissa käytetään paljon luomutuotettuja ainesosia, jotka sisältävät runsaasti ihoa ravitsevia aineita ja auttavat ihoasi voimaan hyvin.

Maahantuoja: Suomen Luonnonkosmetiikan osuustukku

skin_blossom_ryhmakuva