Sante

Sante

SANTE NATURKOSMETIK

SANTE -luonnonkosmetiikkasarjan juuret ovat Sveitsissä, Alppien juurilla. Nykyään sarja on saksalaisen luonnonkosmetiikan uranuurtajan Logocosin valmistama. Nykyaikainen valmistusteknologia yhdistettynä laadukkaisiin raaka-aineisiin ja vankkaan tietotaitoon tekevät SANTE-tuotteista turvallisia ja hyvin siedettyjä, puhumattakaan tuotteiden erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Kaikissa SANTE hoitotuotteissa käytetään huolella valittuja luomulaatuisista kasveista saatuja aktiivi-aineita kuten öljyjä ja uutteita. Lähtökohtana ovat olleet kasviraaka-aineiden perusteelliset testaukset, jotta ainesosien hoitovaikutukset ja mahdollisesti allergiaa aiheuttavat ominaisuudet on selvitetty. Tuoteresepteissä on hyödynnetty tutkimustuloksia, jotta jokaisen yksittäisen tuotteen raaka-ainemäärät ja koostumukset on saatu optimaaliselle tasolle.

KESTÄVÄ KEHITYS

Ekologisen tuotannon lisäksi SANTE on mukana erilaisissa vastuullisissa projekteissa, kuten opastamassa kehitysmaan viljelijöitä luomulaatuisessa viljelyssä ja tukemassa näin pitkäaikaista yhteistyötä. Lisäksi viljelijät saavat työstään kunnon korvauksen. Yksi tälläinen on Luomu Acaimarja-projekti, joka on käynnissä Amazonilla. Kotimaassaan Saksassa SANTE on kerännyt rahaa myyntikampanjoissaan valaiden pelastamiseksi ja viime aikoina istuttanut puita yhdessä koululaisten kanssa. SANTE-tuotteilla on Natrue ja BDIH –luonnonkosmetiikaksertifioinnit. Lisäksi SANTE on eläinsuojelujärjestö PETA:n akkreditoima yhteistyökumppani.

Lisätietoa www.sante.fi

Myynti ja markkinointi: Natcos Nordic

Natcos Nordic uskoo puhtauteen, luonnollisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, sillä ei ole yhdentekevää mitä syömme ja laitamme ihollemme. Tuomme maahan aitoa luonnonkosmetiikkaa ja luomutuotteita. Valikoimamme on koottu kansainvälisistä laatumerkeistä.