Radico

Radico-Colour-Me-Organic-logo_72

Radico

Radico Colour Me Organic -kasvivärit

Radico Colour Me Organic on luomuviljellyistä ayurveda kasveista ja yrteistä valmistettu kasvivärisarja kuluttajille ja ammattilaisille. Tuotesarjasta löydät 23 luomulaatuista valmista värisekoitusta. Lisäksi Radico tarjoaa hiuksia puhdistavia ja hoitavia yrttisekoituksia koti- ja ammattikäyttöön. Radico Colour Me Organic kasviväri on allergiatestattu EU:ssa vuonna 2015.

Radico Colour Me Organic -kasviväri:

  • on markkinoiden ensimmäinen 100% luomuserti­fioituja ainesosia sisältävä hiusväri
  • peittää harmaat jättäen hiuksiin luonnollisen sävynOrganic-Products-range_web
  • on turvallinen ja luonnonmukainen kestoväri
  • suojaa ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa
  • palauttaa hiusten luonnollisen kiillon ja hohdon
  • sopii useimmille yliherkille ja allergisista oireista kärsiville

Kotikäyttöön tarkoitettu värijauhe-pakkaus sisältää kaiken tarvittavan: siveltimen, hansikkaat ja suojamyssyn. Helppokäyttöiseen värijauheeseen lisätään vain kuuma, noin 70-asteinen, vesi.

Radico on maailman johtava kasvivärivalmistaja Intiasta yli 30 vuoden kokemuksella. Radicon kasviväri on kehitetty viimeisimmän teknologian ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena vuosituhansien perinteitä noudattaen. Tuotesarjan tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 120 maassa. Radico on arvostettu toimija ja on vuonna 2016 EU:ssa palkittu innovatiivisten toimintatapojen ja toiminnan läpinäkyvyyden vuoksi. Radicon tuotteita arvostetaan kuluttajien ja ammattilasten keskuudessa luotettavan lopputuloksen ja erinomaisen laadun vuoksi.

Hiusalan ammattilaisille: Tarjoamme kattavan paketin Radicon tuotteita, maksuttomia webinaareja ja yksilöllisiä koulutuksia sekä kasvivärjäystä tukevia tuotteita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Linkki valmistajan sivuille: www.radico.com

Linkki maahantuojan sivuille: http://www.waku-organics.fi/radico-colour-me-organic-sertifioitu-kasvivari/


radico_kasvivarit