Primavera

 Primaveraprimavera-kuva-tuotemerkkisivulle

 

Primavera on NATRUE-sertifioitu, saksalainen luomu- ja luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan perustajat ovat tehneet jo yli 30 vuotta pitkäjänteistä pioneerityötä reilun kaupan periaatteita ja luontoa kunnioittavissa luomuviljelyprojekteissa eri puolilla maapalloa. Näin saatu, myös energeettisesti korkeatasoinen sato on kaikkien Primaveran tuotteiden perustana.

Aromaterapiatuotteita ammattilaisille ja laatua arvostaville

Primavera-tuotesarjaan kuuluu kokonaisvaltaisesti hoitavien kasvojenhoito- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi iso valikoima valvotusta luomutuotannosta tulevia 100 % eteerisiä öljyjä, kylmäpuristettuja luomukasviöljyjä ja muita aromaterapiatuotteita. Primaveran luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt ovatkin ammattilaisten ja vaativien asiakkaiden suosikkeja.

Sertifioidun luonnonkosmetiikan ammattisarja

Primavera on aidon luomu- ja luonnonkosmetiikan ammattisarja, jota myydään kauneus- ja luontaishoitoloissa. Sarja on käytössä myös kauneudenhoitoalan oppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Tuotesarjaan kuuluu neljä tuotelinjaa kasvoille ja neljä vartalolle myyntikokoina sekä ammattikokoja hoitolakäyttöön.
Primaveran puhtaat ja aitoudellaan valloittavat tuotteet ovat yhä useamman ammattilaisen ja trenditietoisen luonnon ystävän valinta.

Primavera-tuotteiden markkinointi ja myynti: Primavera Finland Oy www.primavera.fi

primavera-kuva3-tuotemerkkisivulle

primavera-kuva2-tuotemerkkisivulle