Phyt´s

logo-phyts-web

Phyt’s

 

Vastuullista kauneutta

phyts_gamme-soins-nettoyants_lr
Luomukosmetiikkaa jo 40-vuoden ajan. PHYT´S on kehittänyt tuotteita koko vartalon hoitoon. Luonnolliset raaka-aineet ilman mitään keinotekoisia säilöntäaineita ovat kaikkien PHYT`S- tuotteiden perusta.

Voiteet, geelit, balsamit, seerumit ja öljyt ovat kaikki 100% luonnollisia ja kehitetty erillaisiin iho-ongelmiin. Saadakseen vahvistusta tuotteiden luonnonmukaisuudelle tuotteet on testattu luomusertifiointia varten. PHYT`S:lle onkin myönnetty tiukasti valvottu BIO-merkintä, yhtenä ensimmäisistä ihonhoitotuotteita valmistavista yrityksistä.

Nykyisin kaikki tuotteet valmistetaan vain 20kg erissä, jotta tuotteiden korkea laatu voidaan sertifioinnin mukaisesti valmistaa. PHYT`S valmistaa kaikki tuotteensa ympäristöä säästäen minimoimalla ympäristöön kohdistuvat vaikutukset. Klooria ei käytetä koneiden puhdistuksessa eikä kontrolloimatonta jätettä synny.

phyts_gamme-aquaphyts_lr

Pakkaukset ovat kierrätyskelpoista biohajoavaa materiaalia joista loistavana esimerkkinä on huulirasvahylsy, joka on valmistettu maissitärkkelyksestä.

Jotta ihonhoitotuotteet sertifioidaan luomuksi COSMEBIOn toimesta vaaditaan, että raaka-aineista vähintään 95% on oltava luonnollista alkuperää. Luonnollinen alkuperä tarkoittaa, että tuote tulee luonnosta ja on prosessoitu hyväksytyllä tavalla. Hyväksytyn prosessin on oltava ympäristöystävällinen mm. ei hapetusta, happokäsittelyä tms. sallita. Tuotteen loput 5% raaka-aineista voivat olla synteettisiä esim. säilöntäaineita tai prosessin apuaineita. Vähintään 10% raaka-aineista täytyy olla peräisin luomutiloilta.

PHYT`S on luomuspesialisti eikä halua hyödyntää tuotteissaan edes sallittua 5% synteettisten raaka-aineiden määrää. Tuotteet ylittävät sertifikaattien edellytykset ja tuotteet on tehty 100% luonnon raaka-aineista, täydellisen turvallisen ja tehokkaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

PHYT`S ammattihoidot ovat yksittäispakatuissa lasiampulleissa ja valmiina hoitokokonaisuuksina. Näin ollen pystytään takaamaan tuotteiden säilyvyys ja puhtaus.

phyts-gamme-soin-energie-vitale-1