Phyt´s

Phyt’s

 

Vastuullista kauneutta

Luomukosmetiikkaa jo 48-vuoden ajan. PHYT´S on kehittänyt tuotteita koko vartalon hoitoon. Luonnolliset raaka-aineet ilman mitään keinotekoisia säilöntäaineita ovat kaikkien PHYT`S- tuotteiden perusta.

Voiteet, geelit, balsamit, seerumit ja öljyt ovat kaikki 100% luonnollisia ja kehitetty erillaisiin iho-ongelmiin. Saadakseen vahvistusta tuotteiden luonnonmukaisuudelle tuotteet on testattu luomusertifiointia varten. PHYT`S:lle onkin myönnetty tiukasti valvottu BIO-merkintä, yhtenä ensimmäisistä ihonhoitotuotteita valmistavista yrityksistä.

Nykyisin kaikki tuotteet valmistetaan vain 20kg erissä, jotta tuotteiden korkea laatu voidaan sertifioinnin mukaisesti varmistaa. PHYT`S valmistaa kaikki tuotteensa ympäristöä säästäen minimoimalla ympäristöön kohdistuvat vaikutukset. Klooria ei käytetä koneiden puhdistuksessa eikä kontrolloimatonta jätettä synny.

Pakkaukset ovat kierrätyskelpoista biohajoavaa materiaalia joista loistavana esimerkkinä on huulirasvahylsy, joka on valmistettu maissitärkkelyksestä.

Jotta ihonhoitotuotteet sertifioidaan luomuksi COSMEBIOn toimesta vaaditaan, että raaka-aineista vähintään 95% on oltava luonnollista alkuperää. Luonnollinen alkuperä tarkoittaa, että tuote tulee luonnosta ja on prosessoitu hyväksytyllä tavalla. Hyväksytyn prosessin on oltava ympäristöystävällinen mm. ei hapetusta, happokäsittelyä tms. sallita. Tuotteen loput 5% raaka-aineista voivat olla synteettisiä esim. säilöntäaineita tai prosessin apuaineita. Vähintään 10% raaka-aineista täytyy olla peräisin luomutiloilta.

PHYT`S on luomuspesialisti eikä halua hyödyntää tuotteissaan edes sallittua 5% synteettisten raaka-aineiden määrää. Tuotteet ylittävät sertifikaattien edellytykset ja tuotteet on tehty 100% luonnon raaka-aineista, täydellisen turvallisen ja tehokkaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

PHYT`S ammattihoidot ovat yksittäispakatuissa lasiampulleissa ja valmiina hoitokokonaisuuksina. Näin ollen pystytään takaamaan tuotteiden säilyvyys, puhtaus ja tehokkuus.

Phyt’s luomukosmetiikkasarjaa myydään jo 50 eri maassa. Runsaan kysynnän vuoksi tuotantoa on laajennettu ja tehdas on toiminnassa ympäri vuorokauden. Phyt’s organisaatio työllistää tällä hetkellä 250 henkeä ja on Lounais-Ranskan yksi suurimmista työllistäjistä.

Kaikki tuotteet valmistetaan Ranskassa.

http://www.phyts.fi/