Novexpert

Novexpert

 

NOVEXPERT – ranskalaisten tohtorien kehittämää, kosmeseuttista Ecosert-sertifioitua* luonnonkosmetiikkaa.

Sinun ei enää tarvitse valita tehokkuuden ja luonnollisuuden väliltä!

Miksi luonnollisuus?

Käytämme elämämme aikana yli 500 kiloa kosmetiikkaa, ja joka päivä ihomme on kosketuksissa lähes 500 eri molekyylin kanssa. Mitä näille molekyyleille lopulta tapahtuu kehossamme? Mistä tiedämme, miten luonto reagoi ihmisen käyttämiin molekyyleihin? Kehomme ja ympäristömme kemikaalikuorma ja sen vähentäminen on yksi polttavimpia kosmetiikka-alan ongelmia. Novexpertin tutkijoilla on ratkaisu tähän ongelmaan: Kosmetiikkatuotteet, joissa kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia sekä biohajoavia, eikä tuotteissa ole käytetty turhia raaka-aineita. Jokaisella Novexpertin tuotteiden raaka-aineella on tarkoitus sekä tehtävä. Luonnollisuus on Novexpertille itsestäänselvyys: 100-prosenttisen luonnolliset ja säilöntäaineettomat kosmetiikkatuotteet toimivat äärimmäisen tehokkaasti ja ne ovat myös hellävaraisia ihomme luonnolliselle bakteerikannalle.

Novexpertin perustajat

Novexpertin ovat perustaneet tutkijat ja tohtorit, jotka ovat erikoistuneet ihon ikääntymiseen, fytoterapiaan ja luonnon omiin biomolekyyleihin. Nämä erikoisosaajat ovat saaneet tunnustusta maailmanlaajuisesti ja haluavat tarjota mahdollisimman tehokasta kosmetiikkaa, ilman kompromisseja. Novexpert perustuu tuotteen sisältöön, ei siihen mitä sen ympärillä tapahtuu.

Miksi Novexpert?

Novexpert on kosmeseuttinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteissa on niin korkeat aktiiviraaka-ainepitoisuudet, että ne päihittävät monet tunnetut kosmetiikan täsmätuotteet. Tuotteet ovat säilöntäaineettomia ja hypoallergeenisiä, eli ne eivät sisällä mitään EU:n kosmetiikkalainsäädännön määrittelemiä allergeenejä. Novexpert-tuotteissa on kevyt tuoksu, joka on saatu hiilidioksidiuuttamalla luonnon raaka-aineita, kuten mantelia ja salviaa. Lisäksi luonnollisten ja hellävaraisten tuoksujen avulla pyritään vähentämään kehon kemikaalikuormaa: Novexpertillä hajusteessa saa olla enintään neljää eri molekyyliä (tavallisissa hajusteissa määrä voi olla jopa yli 50). Kun kosmetiikka ei aiheuta iholle herkän ihon tyypillisiä oireita (punoitusta, pistelyä, kuumotusta), iho kykenee taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan paremmin. Erityisesti herkälle iholle kehitetyt Novexpert-tuotteet ovat siten paras ase taistelussa ihon ikääntymistä vastaan.

Luonnollisuus vai äärimmäinen tehokkuus? Sinä ansaitset molemmat!

 

*Kaikilla Novexpertin tuotteilla paitsi C-vitamiiniboosterilla on Ecosert-sertifikaatti. C-vitamiiniboosterin valmistustapa on uusi ja sille on haettu Ecosert-sertifikaattia, mutta sertifikaatin myöntämisprosessi on vielä kesken.