Naturativ

naturativ

Naturativ

 

 

Naturativ – Kauneutta luonnosta

Kosmetiikkamme on valmistettu NaTrue Sertifikaatin standardin mukaisesti. Kosmetiikka sertifioidaan vaiheittain markkinoille tulon jälkeen. Kiinnitämme huomion myös pakkaukseen – käytämme mahdollisimman vähän ja ainoastaan kierrätettäviä pakkausmateriaaleja.

Naturativ on moderni

Luonnonkosmetiikassa pitää olla vähintään yhtä paljon vaikuttavia aineita kuin perinteisessä kosmetiikassa. Luonnonkosmetiikan valmistajana voimme nyt valita ainesosat laajasta kirjosta huolellisesti tutkittuja ja ekologisesti sertifioituja aktiiviaineita. NATURATIV kosmetiikka toimii aktiivisesti niin ihollasi kuin hiuksissasi.

Naturativ on aistillinen

Tuotteemme ovat miellyttäviä käyttää – sekä iholle että hiuksille. Ne imeytyvät täydellisesti, viettelevät sensuelleilla tuoksuilla ja miellyttävällä ulkonäöllä.

Ainesosat

Tuotteidemme ainesosat ovat kylmäpuristettuja öljyjä, voiteita, kukkaisvesiä, sokeria, kasvi- ja mehiläisvahoja, kasviperäisiä alkoholeja ja biologisesti aktiivisia kasviuutteita. Käytämme ainoastaan ekosertifioituja ja kansainvälisesti tunnettuja aineita.  Kylmäpuristetut öljyt säilyttävät käsittelyssä kaikki olennaiset ainesosat. Sertifioidut aineet antavat vakuuden siitä että, tuotannossa noudetaan ympäristöystävällisiä prosesseja.

Naturativ suunnittelee kosmetiikkansa kansainvälisen sertifiointi-organisaation, NaTruen, sääntöjen mukaisesti. Tällä hetkellä 21 tuotteestamme on NaTrue sertifioituja ja loput ovat sertifiointiprosessissa.10-banner-na-sg

www.naturativ.fi

Maahantuoja: Adesso Nutraceuticals Oy, www.adesso.fi

Myyntikanava: apteekit