Nafha

Nafhanafha-logo

 

NAFHA on ranskalainen Ecocert- ja Cosmebio sertifioitu tuotesarja, jonka ekologisissa ja luonnollisissa ihonhoitotuotteissa yhdistyy luksus ja luonnollisuus. Tuotteissa käytetään vain korkealaatuisia luonnollisia ja luomutuotettuja ainesosia.

Raaka-aineet ovat tarkoin tutkittuja ja tuotteisiin on valittu vain parhaita mahdollisia kasveja, kasviöljyjä, sekä eteerisiä öljyjä. Moni NAFHA-tuotteissa käytetään innovatiivisia ja harvinaisia raaka-aineita ja NAFHA haluaakin tuoda näiden harvinaisten raaka-aineiden hyötyjä esille tuotteissaan.

Todistuksena tuotteiden laadusta kertoo se, kaikki NAFHA:n tuotteet on palkittu Guide des Meilleurs Cosmétiques 2013-2014 (Guide to the Best Cosmetics) -listauksessa.

Historia ja filosofia

NAFHA:n tarina alkaa rakkaudesta marokkoon. Syvästi Marokkoon rakastuneet Carol Gancia ja Guy Boulanger vierailivat useasti Marokossa ja rakastuivat tähän auringonpaistetta pursuavaan maahan.

Siellä naiset harjoittivat ja jatkoivat ikiaikaisia kauneusperinteitä käyttäen kasveja ja maan mineraaleja. Nämä kauneusperinteet tekivät vaikutuksen NAFHAn perustajiin.

He halusivat tehdä liiketoimintaa, jossa yhdistyvät luonto ja ihminen. NAFHA syntyi tästä kohtaamisesta ja näistä yhteisistä arvoista. Runollinen arabiankielinen sana nafha tarkoittaa sekä hengitystä että elintärkeää asiaa.

NAFHA yhdistää loistokkuuden ja itä- ja länsimaisen luonnollisen kauneuden valmistaen tuotteita, joissa on käytetty paljon luomuraaka-aineita. Tänäpäivänä NAFHA edustaa luonnollista kauneutta ja tarjoaa mahdollisuuden eettisiin tekoihin.

Maahatuoja: Suomen Luonnonkosmetiikan osuustukku

nafha