Mossa

mossa_logo

Mossa

 

MOSSA – POHJOISTEN MARJOJEN VOIMAA IHOLLESI

Latvialaisen MOSSAN raaka-aineet saadaan pohjoisen marjojen aktiiviaineista. ECOCERT-setifioitu luonnonkosmetiikkasarja on hintatasoltaan edullinen ja nostanut suosiotaan jo lyhyessä ajassa myös Suomessa.

MOSSA ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, mutta helpottaakseen valintaa MOSSA on jakanut tuotelinjan kahteen ryhmään iän ja ihotyypin mukaan.
Youth Defence –hoitolinjan tuotteet sopivat parhaiten 20-35 naisille ja syksyllä 2016 lanseerattu Age Excellence linja tukee parhaiten 35+ ihon toimintoja. Kaikki tuotteet sisältävät erityisen paljon pohjoismaissa kasvaneiden marjojen aktiiviaineita ja niissä on anti-aging -vaikutteisia antioksidantteja. MOSSA on dermatologisesti testattu. Mitään MOSSA-tuotteita, tai niiden raaka-aineita, tai valmistuksen vaihetta, ei testata eläimillä.

Jokainen MOSSA-tuote sisältää pohjoisessa kasvaneiden marjojen uutteita. Lyhyet ja karut kesät tiivistävät pienet pohjoiset marjamme täyteen antioksidantteja ja vitamiineja. Siksi ne sisältävät erittäin runsaasti vitamiineja ja vaikuttavia aineita, jotka ihosi tunnistaa ja joita se osaa hyödyntää.

Marjat ovat tehokkaita raaka-aineita, ei pelkästään syötynä, vaan myös ihonhoidossa. Ne mekanismit, jotka saavat nämä marjakasvit selviytymään pohjoisen luonnon ääriolosuhteista suojaavat myös ihoa vapailta radikaaleilta ja stimuloivat solujen uusiutumista.

Tutustu MOSSA-tuotteisiin tarkemmin http://www.mossacosmetics.com/fi/
ja maahantuojan sivuilla www.natcosnordic.com