Mia Höytö

Mia Höytö Cosmetics

 

Mia Höytö Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen, jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista lumous-mini-1kauneudenhoitoa kohtaan.

Mian iho joutui koville Suomen vaativassa ilmastossa, mutta toimivia ja oikeanlaisia ihonhoitotuotteita oli vaikea löytää. Lopulta Mia päätti tarttua haasteeseen ja kehittää itse hoitavan luonnonkosmetiikkasarjan. Yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kehitetty Ecocert-sertifioitu ihonhoitosarja lanseerattiin syksyllä 2012. Tällä hetkellä tuotteitamme saa jo kymmenestä maasta ja kasvamme nopealla tahdilla.

Käytämhc-wintermme tuotteissame luonnonmukaisia raaka-aineita  pohjoismaisesta luonnosta. Pitkäjänteinen tuotekehityksemme pohjautuu tuotteiden vaikuttavuuteen ja raakaaineiden laatuun. Tuotteillemme on myön
netty tunnustuksena luonnollisesta kauneudesta arvostettu
Ecocert-sertifikaatti.

Tuotesarjamme suunnitellaan ja valmistetaan yhteistyössä alan parhaiden ammattilaisten kanssa Suomessa. Luonnonmukaisuuden ja vaikuttavuuden lisäksi arvostamme kauniita ja yksinkertaisia pakkauksia, jotka tuovat ripauksen luksusta kylpyhuoneeseesi.

Myynti ja markkinointi:  Mia Höytö Cosmetics Oy