Mellis

mellis_logo

Mellis

Luonnollista ihonhoitoa – Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Suomesta

Hemmottele, hoida ja anna elinvoimaa ihollesi kasvoista varpaisiin!

Ammennamme tuotteisiimme elinvoimaa ja ravitsevuutta pohjoisesta, rikkaasta, kuitenkin karusta ja ennen kaikkea puhtaasta luonnosta. Luonto on loputon inspiraationlähde! Suomen arktinen luonto niittyineen, metsineen ja soineen on ehtymätön raaka-aineiden aarreaitta.

Mellis Oy on luonnonmukaista kosmetiikkaa jo vuodesta 1995 lähtien valmistava perheyritys. Aikoinaan kaikki lähti liikkeelle harrastemuotoisesta mehiläishoidosta, jonka myötä huomasimme hunajan erinomaiset, hoitavat ominaisuudet – muun muassa ihottumat parantuivat hunajan ansiosta. Mehiläistenhoito jäi, kun luonnonkosmetiikka vei mukanaan. Hunaja on edelleen tuotteidemme perusraaka-aine, sillä se ei tuki ihohuokosia vaan antaa niiden hengittää. Hunajan kyky hoitaa ihoa on muutenkin ihastuttavan ihmeellinen – se sekä puhdistaa, kosteuttaa että tasapainottaa ihohuokosia, puhumattakaan sen rentouttavasta vaikutuksesta.

Hunajan ohella käytämme huolellisesti valikoituja, korkealaatuisia raaka-aineita, kuten kotimaisia marjasiemen-, kasvi- ja yrttiöljyjä sekä –uutteita, jotka mm. ylläpitävät ihon kimmoisuutta ja vähentävät ihoärsytyksiä ja kutinaa. Olemme valinneet tuotteisiimme pohjoisen luonnon aarteita; niittykukkia, turvetta, marjoja, villiyrttejä, koivunlehtiuutetta… Monet luonnon raaka-aineista ovat itsessään antioksidanttisia ja uudistavia, ja sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja, hedelmähappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita – yksi tällainen on elämäneliksiiriksikin kutsuttu koivunmahla.

Suomen luonto on täynnä luksusraaka-aineita, joiden haluamme olevan kaikille saatavilla! Jokaisella on oikeus tuntea itsensä kauniiksi ja hyvinvoivaksi – hyvinvointi tulee puhtaasta luonnosta!

Tuotteemme ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta herkkäihoisilta ja atoopikoilta, jotka ovat kokeneet saaneensa helpotusta ja lievitystä iho-oireisiinsa. Tuotteitamme ei ole testattu eläinkokein, eivätkä ne sisällä mineraaliöljyjä tai muita petrokemiallisia ainesosia, parabeeneja, sulfaatteja tai synteettisesti valmistettuja väri- ja tuoksuaineita – tai mitään muutakaan, mikä ei ole luonnonkosmetiikkakriteerien mukaista. Tuotteemme ovat NaTrue sertifioituja, mikä omalta osaltaan kertoo koko ideologiamme ja tuotantoprosessimme vaalivan luonnollisuutta ja puhtautta.  NaTrue erottuu muista luonnonkosmetiikkasertifioijista kestävän kehityksen edelläkävijänä, vaatijana ja vaalijana. Kaikilla tuotteillamme on myös avainlippu –merkki, tuotteidemme kehitys ja valmistus tapahtuu kokonaisuudessaan kotitilallamme Joroisissa.

Mellis – anna luonnon omien tehoaineiden hoivata ihoasi!

Valmistaja Mehilaistuotteet Mellis Oy