Madara

Mádara

 

Mádara saa inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Sen identiteetti tulee kotimaastaan Latviasta, jossa on yhä onnistuttu säilyttämään monia luonnonvaraisia niittyjä.  Lyhyet kesät ja pitkät talvet tekevät pohjoisista kasvuolosuhteista ankarat ja kasvit voimistavat itseään tiivistämällä aktiiviaineensa mahdollisimman vaikuttaviksi ja voimakkaiksi.  Mádara tuotteiden aktiiviaineet tulevat pohjoisilta kasvualueilta, Latvian lisäksi myös Suomesta. Tämä tekee tuotteista erityisen tehokkaita.

Madara Organic Skincare – tuotesarja sisältää yli 40 luonnonmukaista hoitotuotetta kasvoille, vartalolle, hiuksille ja hygienan hoitoon. Lisäksi Mádara Ecobaby – hoitolinja sisältää päivittäisen hoitotuotteet lapsille aina vaippaiästä kouluikään asti. Tuotteiden ainutlaatuinen, pohjoisen kasvien tuoksumaailma ja baltialainen identiteetti ovat yhdessä siivittäneet yrityksen menestystarinaa ja tehneet Madarasta suositun myös Suomessa. Kasvu neljän nuoren latvialaisnaisen unelmasta maailmanlaajuiseksi luonnonkosmetiikkabrändiksi alle 10 vuodessa  on hatunnoston arvoinen suoritus!

Kiitos Mádaran meille suomalaisillekin mummolan pihoilta tutut kasvit – piharatamo, jalosauramo ja siankärsämö yhdessä tyrnin ja vadelman uutteiden ja ihoa pehmentävien kasviöljyjen kanssa tekevät ihostamme elinvoimaisen ja uudistuneen. Mádaran tuotekehittely yhdessä Latvian yliopiston kanssa tuo markkinoille myös uusia innovaatioita, viimeisimpänä ihoa suojaavan G7-yhdisteen, jonka yhtenä antioksidanttisista raaka-aineista on suomalainen koivunmahla.

Hiusten hoitoaineita lukuun ottamatta kaikille Mádara –tuotteilla on Ecocert sertifointi. Hoitoaineetkin ovat 100% kasviperäisiä, kuitenkaan yhden aineosan valmistuksessa käytetty menetelmä ei ole Ecocert-sertifioitu. Tästä johtuen hoitoaineilla ei ole sertifiointia.

Lue lisää Mádarasta www.madaracosmetics.fi

Mádaran maahantuojana toimii Natcos Nordic, jota on luotsannut vankka usko luonnonmukaisten ja eettisten ihonhoitotuotteiden tehoon jo kohta 15 vuoden ajan.