Luonkos

 LUONKOS

Luonkosin tuotteet saivat alkunsa Miia Leinon halusta löytää ratkaisu itselle sekä muille kiireisille äideille; yksi hoitava kiinteä putsari, jota on helppo käyttää, jossa on tehokkaita hoitavia raaka-aineita ja joka on eettisesti kaikin puolin vastuullinen sekä pakkaus ekologinen. Yhdessä luonnonkosmetiikkakoulun toisen perustajan, Jonna Vesterisen, kanssa lähti sitten syntymään öljypuhdistuskakku ja sen muoviton pakkausratkaisu. Piritta Fors liittyy Luonkosin Leideihin vähän myöhemmin ja tässä on nyky-Luonkosin perustajakolmikko.

Luonkosilla on sekä kasvojen että vartalon iholle suunniteltuja hoitotuotteita. Kasvoille on öljypuhdistuskakut Rebirth, Radiant, Healing sekä Complete, jotka poistavat lian, puhdistavat meikin, tasapainottavat sekä kosteuttavat ihoa. Meidän asiakkaamme kiittävät vuolaas

ti siitä kuinka heidän atooppinen ihonsa voi paremmin, miten ihon epäpuhtaudet ovat hävinneet tai maksaläiskät vaalenneet eri kakkujen käytön myötä. Vartalokakkujen raaka-aineet sitovat ihon omaa kosteutta ja Innocent-kakku hoitaa kaikkia vauvasta vaariin!

Myydyin tuotteemme on Rebirth, suklainen sekä ylellinen öljypuhdistuskakku, joka hoitaa pintakuivaa ihoa. Se sopii normaalille sekä kuivalle iholle. Tämä kakku kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon pigmenttejä.

Käyttämämme pääraaka-aineemme ovat luomulaatuiset hoitavat öljyt, erilaiset superfoodit, marjaöljyt sekä eteeriset öljyt. Käytämme sertifioituja raaka-aineita (97% luomua) ja olemme piakkoin aloittamassa tuotteidemme sertifiointiprosessin.

Valmistamme kaikki tuotteemme käsin rakkaudella Naantalissa, maailman toiseksi onnellisimmassa kaupungissa. Tuotteiden pakkaukset ovat muovittomia, maatuvia ja zero waste periaatteiden edelläkävijöitä.

www.luonkos.fi