Lavera

Laveralavera_Logo

Saksalainen lavera luonnonkosmetiikkasarja on yksi luonnonkosmetiikkasaran pioneereista. Tällä hetkellä sitä myydään maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Sen NaTrue-sertifioiduissa tuotteissa käytetään vain luonnon omia raaka-aineita, joten ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja se on myös virallisesti todistettu useita kertoja. Niissä käytetään yli 300 luomuraaka-ainetta, joista yli 200 kasvatetaan myös laveran omilla viljelmillä. Aina kun mahdollista, tuotteissa käytetään luomuviljelmiltä saatavia kasviperäisiä raaka-aineita. Viljelmillä, kuten myös tuotteille ja pakkauksille, tehdä
än huolellista laaduntarkkailua. Toiminnassaan lavera hyödyntää luonnollisten raaka-aineiden monitahoista toimivuutta, kehittää valmistusmenetelmiä ja pyrkii koko ajan parempaan. Tuotekehitys ja tuotanto ovat olleet alusta lähtien omissa käsissä Hannoverin alueella – jo yli 30-vuoden ajan, vuodesta 1987.

laveran perustaja, Thomas Haase, on panostanut tuotteiden kehittämisessä ennen kaikkea siedettävyyteen. Siksi laveran koko valikoima on ihoystävällinen, se tarjoaa tuotteita erityisen herkälle iholle ja on dermatologisesti testattu. lavera oli ensimmäinen luonnonkosmetiikan valmistaja, joka kehitti hajusteettomat ihonhoitotuotelinjat erityisesti vauvoille ja pikkulapsille sekä kaikille äärimmäisen hefacesrkkäihoisille aikuisille. laveran tuotteita iholle levitettäessä voi suorastaan aistia itse Luonnon ihollaan ja samanaikaisesti nauttia tuoksusta ja siitä pehmeydestä, jonka laveran tuotteet saavat ihossa aikaan. Jo neljännesvuosisadan ajan laveran luonnollisen puhtaat kauneudenhoitotuotteet ovat vastanneet eri ihotyyppien tarpeisiin yli 200 tuotteen valikoimallaan. Löydät kaiken kosmetiikan samalta valmistajalta – kasvojenhoitotuotteet, vartalonhoitotuotteet, aurinkotuotteet, hiustenhoitotuotteet sekä värikosmetiikan. lavera on luonnollisten kauneudenhoitotuotteiden ja tuoksujen erikoisosaaja.
Myynti ja markkinointi Oy Nordic Health Systems Ab