Khadi

khadi_logo_luonnonkosmetiikka

Khadi

 

Khadi Naturkosmetik  – ayurvedinen hoitosarja ihollle ja hiuksille

Intiassa tunnetaan yrttien hoitava ja parantava voima. Tähän tuhansia vuosia vanhaan perimätietoon pohjautuu myös ayurvedinen KHADI-sarja, josta löytyy tehokkaat hoitotuotteet vartalon iholle, kasvoille sekä hiuksille. Sarjaa voi käyttää, vaikka ayurvedinen elämäntapa ei olisikaan tuttu, sillä tuotteet on jaoteltu iho- ja hiustyyppien mukaan.

KHADI-tuotteet on valmistettu yhteistyössä intialaisten Ayurveda-lääkäreiden ja ammattilaisten kanssa. Ainesosina on käytetty perinteisiä intialaisia lääkeyrttejä, jotka viljellään sertifioiduilla luomutiloilla Intiassa tai kerätään villiviljelmiltä luonnosta. KHADI-tuotteilla on saksalainen BDIH-luonnonkosmetiikkasertifiointi.

KHADI sisältää laajan valikoiman hiuspohjaa hoitavia yrttishampoita ja –öljyjä sekä erilaisia veteen sekoitettavia tensiidittömiä jauhemaisia puhdistustuotteita. Ihon hoitoon ja tasapainotukseen KHADI tarjoaa erityisiä ihoöljyjä ja naamioita.

KHADI KASVIHIUSVÄRIT

Kasvipohjaisten hiusvärien valmistus on yksi Khadin erityisosaamisaluetta. Khadin kasvipohjaiset hiusvärit sisältävät hennaa ja kuivattuja kasvinosia. jauhettuna hienoksi jauheeksi, jotka takaavat intensiivisen värjäystuloksen. Khadin käyttämä puhdas henna on peräisin Intian Rajasthanista. Se sisältää korkean pitoisuuden Lawsonia-nimistä pigmenttimolekyyliä, joka takaa loistavan harmaan peiton. KHADI tekee yhteistyötä hiusalan ammattilaisten kanssa ja sen valikoimista löytyvät myös ammattikokoiset tuotteet.

  • 100% harmaan peitto
  • Ei säilöntäaineita
  • Ei PPD:tä tai ammoniakkia
  • Ei hajusteita tai eteerisiä öljyjä
  • Ei metallisuoloja
  • Ei mineraalihappoja
  • Ei värinkorostajia
  • Ei eläinperäisiä pigmenttejä tai eläinkokeita

Myynti ja markkinointi: www.natcosnordic.fi

Natcos Nordic uskoo puhtauteen, luonnollisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, sillä ei ole yhdentekevää mitä syömme ja laitamme ihollemme. Tuomme maahan aitoa luonnonkosmetiikkaa ja luomutuotteita. Valikoimamme on koottu kansainvälisistä laatumerkeistä.