Frantsila

Frantsila

 

Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja Virpi Raipala-Cormier lähti kehittämään Midsummer Rose-luonnonkosmetiikkasarjaa sillä ymmärryksellä, että kauneuden perustana on hyvinvointi. Hyvinvointi on aina kokonaisvaltaista. Ihon kauneus riippuu kehon hyvinvoinnista ja molempiin vaikuttaa mielen hyvinvointi. Virpi alkoi pyöritellä ajatusta: Millainen kosmetiikka tekee oikeasti kauniiksi?

Virpi on toiminut luontaisterveyden ja hyvinvoinnin pioneerina Suomessa jo vuodesta 1981. Hän ja hänen miehensä James perustivat yrityksensä,  Frantsilan Luomuyrttitilan levittääkseen ymmärrystä siitä, että sairauksia parannetaan hoitamalla niiden syitä eikä vain seurauksia Terveyttä pitää ylläpitää ja hoitaa kokonaisvaltaisesti: syömällä puhtaasti, välttämällä turhia kemikaaleja, joogaamalla sekä yrttien luontaisilla tehoaineilla. Frantsilassa viljellään luomuyrttejä ja kukkia, jotka sitten jalostetaan luontaisterveys- ja ihonhoitotuotteiksi. Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa on koulutettu tuhansia ihmisiä luontaisterveyshoitajiksi, aromaterapeuteiksi, hierojiksi ja joogaohjaajiksi, ayurvedassa ja perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

Vastauksena kysymykseen ”Millainen tuotesarja tekee oikeasti kauniiksi?” Virpi ammensi omasta ja Frantsilan tietotaidosta tuoden yhteen tilan suomalaiset perinneruusut, funktionaaliset luomuyrtit, ihoa hoitavat huippulaadukkaat luomusiemenöljyt sekä arvokkaat aromaterapeuttiset kasvien ja puiden tislatut tuoksut. Tästä syntyi Midsummer Rose-sarja, joka tuo kosmetiikkaan ihmisen kokonaisvaltaisen hoitamisen kasvilääkinnän ja aromaterapian muodossa.

Tuotteiden koostumus on kehitetty suomalaisten ihmisten herkällä iholla.

Virpi muistuttaa: Kun käytät luonnonkosmetiikkaa, tuet kukkapeltojen syntyä. Ajattele miltä maaseutu näyttäisi, jos kaikki käyttäisivät suomalaista luonnonkosmetiikkaa!

Myynti ja markkinointi Frantsila

Kun käytät luonnonkosmetiikkaa, tuet kukkapeltojen syntyä. Ajattele miltä maaseutu näyttäisi, jos kaikki käyttäisivät suomalaista luonnonkosmetiikkaa!

Tuotteiden valmistusmaa: Suomi