Esse

Esse

Esse Probiotic Skincare
esse_logo_

ESSE-ihonhoitotuotteet saavat inspiraationsa tieteen viimeisimmistä läpimurroista,
jotka ovat muuttaneet käsitystä ihonhoidosta. Vuonna 2008 lanseerattu, ihmisen mikrobiomia tutkivan,  ”The Human Microbiome”-projektin mukaan mikrobit vaikuttavat enemmän selviytymisestä vastaaviin geeneihin kuin ihminen itse. Jokaista ihmissolua kohti elää vähintään 10 mikrobia, jotka muodostavat myös ihon pinnalle oman ekosysteeminsä.

ESSE-ihonhoitofilosofian mukaan ihoa tulee hoitaa kuten ekosysteemiä. Jokainen tuotteessa käytetty ainesosa arvioidaan tarkasti sen perusteella, miten se vaikuttaa ihon mikrobiomiin. Fokuksena on säilyttää ihon mikrobinen monimuotoisuus ja edistää hyvien mikrobien kasvua. Probioottien lisäksi ESSE-ihonhoitotuotteet sisältävät myös valikoiduista ruoka-aineista peräisin olevia prebiootteja, joista hyödylliset mikrobit pitävät. Ihonhoitotuotteissa käytetään mietoja säilöntäaineita, hellävaraisia puhdistavia ainesosia ja niiden pH-arvo on tasapainoitettu mikrobiomille suotuisaksi. Säilyttämällä ja ylläpitämällä optimaalisen mikrobitasapainon vahvistamme ihon suojabarriäärin toimintaa, vähennämme piileviä tulehdustiloja ja hidastamme ihon ikääntymisprosesseja. Esse tarjoaa ihonhoidon ammattilaisille täydellisen hoitolalinjan ja kotihoitotuotteita jälleenmyyjinä toimivat vain hoitolat.

ESSE seuraa tuotekehityksessään tieteen kehittymistä ja uskoo luonnon tarjoavan kaiken sen, mitä tarvitaan tehokkaimpien ihonhoitotuotteiden valmistukseen. Etelä-Afrikassa elää lähes neljännes maailman kasvilajeista, joista ESSE valitsee parhaimmat tuotteidensa aktiivi-aineiksi. Näitä ovat mm. baobab, kalahari, melon, kigelia ja marula.

ESSEN perusperiaatteena on tuotteiden sertifioitu luomulaatuisuus, vegaanisuus ja eläinkokeettomuus sekä Reilun Kaupan periaatteiden mukainen toiminta. Lisäksi yritys on hiilineutraali.

Reilun Kaupan järjestö “PhytoTrade Africa” tarkkailee villikasvien keräilyn eettistä kestävyyttä ja varmistaa myös, että maaseutuyhteisöille maksetaan kerätyistä kasveista reilu palkkio. ESSE uskoo huomaavaisten ja eettisten projektien olevan askel kohti kestävää, rikasta, monimuotoista ja kaunista tulevaisuutta. Ihonhoidon tulee olla pitkäkestoista ja kestävän kehityksen mukaista.

Yhtä lukuunottamatta kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja. Ainoa sertifioimaton tuote vielä tällä hetkellä on Probiotic Serum, jonka ainutlaatuista eläviä probiootteja hyödyntävää teknologiaa Esse ei vielä halua paljastaa edes sertifioinnin myöntäjille. Tällä hetkellä Esse on ainoa kosmetiikkavalmistaja, joka on onnistunut tässä teknologiassa. Kun kilpailijat onnistuvat samassa, Esse on valmis jakamaan tuotteen valmistuksen myös sertifiointia varten.

Lisätietoa sarjasta www.esseskincare.com/fi

Myynti ja markkinointi: www.natcosnordic.fi

Natcos Nordic uskoo puhtauteen, luonnollisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, sillä ei ole yhdentekevää mitä syömme ja laitamme ihollemme. Tuomme maahan aitoa luonnonkosmetiikkaa ja luomutuotteita. Valikoimamme on koottu kansainvälisistä laatumerkeistä.