Ekopharma

EKOPHARMA Helsinki

 

EKOPHARMA on Naviter Oy:n kehittämä ja valmistama luonnonkosmetiikkasarja. Se on saanut alkunsa Naviterin perustajan Anni Linnavirran omista ihon ja hiuspohjan ongelmista. Kosmetiikkatuotteet aiheuttivat hänelle ihoreaktioita. Sopivia tuotteita ei löytynyt, sillä myös luonnonkosmetiikka herkisti. Kehittäessään itselleen sopivia hyvinsiedettyjä tuotteita Anni tuli samalla vastanneeksi monen muunkin tarpeeseen, ja kehitystyön tuloksena syntyi EKOPHARMA.

EKOPHARMA-tuotteiden tehon taustalta löytyvät muun muassa suomalaiset luonnonmarjat ja ihon mikrobikantaa rakentavat prebiootit. EKOPHARMA on ammattisarja eli sitä käyttävät ja myyvät ihon ja hiusten hoidon ammattilaiset, kosmetologit ja kampaajat.

Ekopharman tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä. Naviter työllistää jo kolmekymmentä työntekijää. Ekopharmalle myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti  korostaa kriteereissään kotimaisuutta ja lähituotantoa sekä luonnon keruutuotteita.  Animalian  myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki Ekopharman ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

www.naviter.fi

ekopharma-banneri-iho-1