Ecodenta

Ecodenta

 

Ecodenta hammastahnojen luonnolliset ainesosat hoitavat hampaita ja suun herkkiä limakalvoja uudella ja ennen kokemattomalla tavalla luonnollisesti ja tehokkaasti. Sarjan tuotteet sopivat koko perheen päivittäiseen käyttöön.

Ecodenta hammastahnat on kehitetty yhteistyössä Liettuan yliopiston terveystieteiden laitoksen ja hammaslääkärien kanssa. Ecodentan 99% luonnolliset, sertifioidut hammastahnat sisältävät luonnonuutteita ja suoloja, jotka tehoavat erilaisiin hampaidenhoidon tarpeisiin. Ecodentan hammastahnapakkaukset on tehty kierrätettävistä materiaaleista.

Sarjan tehoaineina vaikuttavat luonnolliset ainesosat:

PAPAIJAUUTE

Papaijahedelmä sisältää runsaasti sokereita, vitamiineja ja entsyymejä, kuten papaiinia ja kymopapaiinia. Papaiinia voidaan käyttää luonnollisena puhdistavana ainesosana proteiinien poistamiseen hampaidenhoitotuotteissa sillä tällä proteolyyttisellä entsyymillä on tendenssi liuottaa ja poistaa hammaskiilteeseen kiinnittynyttä plakkia.

SINKKISUOLA

Aktiivinen vaikuttava aine sinkkisuola tunnetaan bakteereja vastustavasta vaikutuksestaan; se auttaa irrottamaan hampaiden pinnalle muodostuneita bakteeriyhdyskuntia ja vähentämään uuden plakin muodostumista.

KOOKOSÖLJY

Kookosöljyä pidetään perinteisesti hampaita valkaisevana, sekä suun pahanhajuista hengitystä poistavana luonnollisena aineena. Luonnolliset lisäaineosat auttavat poistamaan hampaista plakin ja täten estämään hammaskiven muodostumista hammasväleihin. Ksylitoli tunnetaan hammaskiilteen remineralisoitumista edistävistä ominaisuuksistaan.

SINKKISITRAATTI

Sinkkisitraatilla on antimikrobinen ja tulehdusta torjuva vaikutus ja tutkimukset ovat osoittaneet sen kyvyn vähentää tai estää plakin ja hammaskiven muodostumista. Lisäksi sillä on positiivisia vaikutuksia ientulehduksen hoitamisessa.

KOOKOSÖLJY

Kookosöljy on helposti saatavilla oleva, syötävä öljy. Ainutlaatuinen kookosöljy sisältää paljon keskipitkiä rasvahappoja, joista 45-50 % on tyydyttyneitä. Tyydyttyneillä rasvahapoilla on todistetusti tulehdusta ehkäiseviä ja antimikrobisia ominaisuuksia. Kookosöljyn käytöllä voi olla plakin syntymistä ja plakista johtuvan ientulehduksen syntymisen ehkäisyä tukeva vaikutus.

Ecodenta

Valmistusmaa: Liettua