Eco by Sonya

ECO BY SONYA ITSERUSKETTAVAT

 ecobysonya

Eco by Sonya on 100 % luonnollinen ihonhoitosarja, jonka valikoima sisältää laadukkaita itseruskettavia ja ihonhoitotuotteita.

 

Kaikki alkoi siitä kun australialaisen Sonya Driverin sisko sairastui melanoomaan vain 30-vuotiaana. Kauniin, turvallisen ja luonnollisen rusketuksen metsästys johdatti sisarukset tutustumaan itseruskettavien maailmaan. Markkinoiden valikoiman tutkittuaan Sonya päätyi käyttämään tuhansia tunteja uudenlaisen vaihtoehdon kehittämiseen.

 

Eco by Sonyan tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia tai väriaineita. Hunajainen hehku on peräisin kaakaosta, yrteistä, kukka- ja hedelmäuutteista ja kamomillasta. Tämän ansiosta rusketus ei värjää vaatteita ja on kauniin sävyinen ilman oransseja vivahteita. Eco by Sonya sarja teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chain luomusertifikaatin. Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1.

 

Eco by Sonya tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ja luonnollisia valmistusaineita. Sarjan tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tuotteet ovat vegaaneja.

 

Tutustu lisää maahantuojan sivuilla: www.miraz.fi

Facebook: Eco by Sonya Suomi // Instagram: Ecobysonyasuomi