Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

 

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

Dr. Hauschka klassikkotuote ruusuvoide on rakastettu ympäri maailman. Tämä runsas, suojaava voide hellii erityisesti kuivaa, herkkää, punoittavaa ja couperosaan tapuvaista ihoa.

Kaikkien elävien organismien tavoin myös ihmiskehossa sykkii erilaisia rytmejä. Hektisen elämän pyörteissä me vain helposti unohdamme kunnioittaa niitä, ja se näkyy mm. stressin seurauksena iholla epätasapainotilana. Iho uusiutuu 28 päivän sykleissä, ja päivisin se käyttäytyy eri tavalla kuin öisin, jolloin se uudistuu vilkkaimmin. Tähän rytmiin perustuu Dr. Hauschka tuotteiden teho. Dr. Hauschka tuotteiden säännöllinen käyttö tukee ihon omaa uusiutumisrytmiä sekä aktivoi ja tasapainottaa ihoa. Päivisin suurin vaikutus saadaan suojaavilla, hoitavilla ihonhoitotuotteilla. Öisin taas ihonhoito on rasvaton. Vesipohjaiset yöihonhoitotuotteet antavat ihosolujen hengittää vapaasi ja aktivoivat ihon luonnollista aineenvaihduntaa ja uusiutumista.

Ihon kautta voidaan saada yhteys myös syvempiin rytmeihin kuten lymfajärjestelmään. Koulutetut Dr. Hauschka kosmetologit osaavat stimuloida lymfaa eli imunesteitä juuri oikealla tavalla. He antavat kehollesi tasapainottavia ja uudistavia impulsseja – ja samalla tilaisuuden nauttia rentouttavasta hengähdystauosta arjen keskellä. Rytmejä hyödyntämällä otamme kehon omat voimavarat käyttöön.

Dr. Hauschkaa valmistavan tehtaan WALAn historia alkaa jo vuodesta 1935 luonnonlääkkeiden valmistuksesta. WALAn ja kosmetologi Elisabeth Sigmundin yhteistyön tuloksena syntyi kasviuutteista, -öljyistä ja -vahoista voidepohjia, jotka

Dr.Hauschka Decorative Skin Care; Dr. Hauschka Dekorative Kosmetik

Dr.Hauschka värikosmetiikassa käytetään paljon samoja ihoa helliviä raaka-aineita kun ihonhoitotuotteissakin. Siksi ne ovat erityisen hellävaraisia ja hoitavia iholle.

pysyivät stabiileina ilman synteettisiä emulgointiaineita. Samoin he kehittivät luonnollisiin eteerisiin öljyihin perustuvia tuoksusekoituksia. Ensimmäiset tuotteet tulivat markkinoille vuonna 1967. Vuonna 1971 Elisabeth Sigmund koulutti ensimmäisen Dr. Hauschka kosmetologin.

”Tunsimme toki olevamme kapinallisia kehittäessämme perinteistä poikkeavaa kosmetiikkaamme.”
Elisabeth Sigmund, Dr. Hauschka tuotteiden ”äiti”.

 

Dr. Hauschka valikoima on kokonaisuudessaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Siitä osoituksena pakkauksissa esiintyy NATRUE-logo.

www.dr.hauschka.com
Facebook.com/drhauschkasuomi

Instagram Dr. Hauschka FIN