Davvi

Davvihavukuva_tarkempi

 

Lapin raikas luonto, sen kasveja muovaava ilmasto, puhtaus… Ne huokuvat Davvi- luonnonkosmetiikkasarjan tuotteissa. Lapin metsät ovat tutkitusti kemikaalivapaita ja Lappi onkin maailman suurin luomukeruualue.

Arktisen luonnon tervehdyttävä voima ihollesi

Napapiirin pohjoispuolella kovat pakkaset, lumi, tuuli ja niukat kasvuolosuhteen ovat pakottaneet kasvit kehittämään erityisen hyvän puolustuskyvyn bakteereja, viruksia ja sieniä vastaan. Yöttömän yön aikaan Lapin luonto ammentaa itseensä kaiken voiman ympärivuorokautisesta auringonvalosta. Kasvit yhteyttävät jatkuvasti ja sisältävät tutkimusten mukaan siksi enemmän antioksidentteja ja vitamiineja kuin etelämpänä kasvaneet lajit. Davvi- tuotesarjaan on hyödynnetty nämä Lapin ja Suomen erinomaiset raaka-aineet, joiden vaikutuksia on tutkittu yliopistoissa.

davvi_ryhma_certit_201015

Anna ihosi ja mielesi iloita uusiutuvista luonnonrikkauksista

Tuotesarjan vaikuttavina aineina on hyödynnetty mitä mahtavimmat, luonnonmarjoista, puusta ja viljasta valmistetut öljyt ja uutteet. Tuoksutellessasi Davvia, voit ajatuksissasi löytää itsesi tunturin kupeesta ihailemassa Lapin upeita maisemia. Näiden luonnontuotteiden tuoksu tulee sieltä mille se tuoksuukin, luonnosta. Ympäristöstä huolehtiminen on meille tärkeää ja siksi myös pakkausmateriaalimme ovat helposti kierrätettävissä.

davvi_fb_postauskuva_vaaka_960x720px_sarja

Mitä Davvi tekee ihollesi?

Davvin vaikuttavilla raaka-aineilla saat monipuoliset ihon hyvinvointia tukevat vaikutukset. Tuotteiden Ph-arvo on 5 – 5,5, mikä auttaa ihoasi saavuttamaan luonnollisen kosteustasapainon. Luonnolliset vitamiinit pitävät ihosi elinvoimaisena. Niin naisten kuin miestenkin tuotteissa on otettu huomioon ikääntyneen ihon tarpeet, sekä koostumuksen toimivuus. Tuotteet soveltuvat hyvin meikin alle ja monipuolisia tuotteita voi käyttää eri tilanteissa. Sarja sopii kaiken ikäisille ja jokaiselle ihotyypille.

Kotimaisuuden sarjalle takaa Suomalaisen Työn liiton Avainlippu-merkki. Davvilla on suomalainen Fi-natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Davvi tuo iloa ihollesi!

Valmistaja: Forest of Lapland oy

www.davvibiocosmetics.com