Couleur Caramel

Couleur Caramel

 

Couleur Caramel natural make-up on ranskalainen värikosmetiikkasarja. Sarjan luojien alkuperäinen ajatus oli tehdä kokonaisekologinen, 100% luonnollinen ja teknisesti korkealaatuinen luomivärisarja ammattikäyttöön. Kymmenen vuotta sitten lanseeratun sarjan tuotteet saivat välittömästi niin huikean suosion että ammattilaisten pyynnöstä muut sarjan tuotteet seurasivat nopeasti perässä. Couleur Caramel on ollut jo useamman vuoden Ranskan johtava, ekosertifioitu värikosmetiikkasarja.

Ammattilaatu

Luonnonkosmetiikan teknologian eteenpäin mennessä alkuperäiset tuotteet ovat saaneet uusia, entistä parempia ja toimivampia koostumuksia ja tänä päivänä Couleur Caramel voi ylpeänä sanoa että sarjasta löytyy HD (high definition) laatuisia meikkipohjia ja puutereita televisiokäyttöön. Sarjan puutereiden koostumus on erittäin tekninen sillä ne on valmistettu mikronisointimenetelmällä. (luomivärit, aurinkopuuteri, poskipuna, kivipuuteri, irtopuuteri, mineraalimeikkipuuteri, terra cotta). Nopea kiertoliike yhdistettynä paineeseen, tekee puuterihiukkasista tasaisen pyöreitä ja 9-kertaa hienojakoisempia kuin mekaanisesti jauhamalla. Hoitaviin luonnon raaka-aineisiin yhdistettynä puutereista tulee pehmeitä, ultra-kevyitä ja helposti iholle levittyviä.

Couleur Caramelin laajan tuote- ja värivalikoiman tuotteissa on ammattilaislaatuinen, vahva väripigmentti mikä tekee tuotteista erittäin hyvin iholla pysyä sekä riittoisia käyttää.

Turvallisuus

Tehokkaan hoitovaikutuksen saamiseksi tuotteiden valmistuksessa käytetään runsaasti aktiivisia ainesosia sisältäviä luomusertifioituja kasviraaka-aineita. Kaikilla Couleur Caramel meikkisarjan tuotteilla (paitsi kynsilakat, 98%  natural maskara, 98% eye liner)) on virallinen luomukosmetiikkasertifiointi (ECOCERT Cosmebio BIO).

Kunnioittaa luontoa

Ympäristön kunnioitus lähtee jo raaka-ainetasolta. Luomuviljeltyjä raaka-aineita käyttämällä maaperää ja vesistöjä ei rasiteta eikä saastuteta turhilla kemikaaleilla. Couleur Caramel on vienyt ekologisuuden myös pakkauksissaan niin pitkälle kuin se nykytekniikalla on mahdollista. Kosmetiikkapakkauksissa perinteisesti käytetty muovi on korvattu aina kuin mahdollista biohajoavalla tai uudelleen kierrätettävällä ekokartongilla ja selluloosalla.

Kunnioittaa eläimiä

Couleur Caramel  sarjan tuotteet testaa yrityksen ulkopuolinen laboratorio vapaaehtoisilla koehenkilöillä. Sarjan raaka-aineita ja lopputuotteita ei testata koskaan koe-eläimillä. Suomalainen Animalia sekä ranskalainen eläintensuojeluyhdistys One Voice suosittelevat Couleur Caramelin tuotteita.

Myynti ja markkinointi www.bionature.fi