Biosolis

biosolis-logo

Biosolis

Auringossa vietettävien päivien ja ekologisen vastuullisuuden täydellinen yhdistelmä

Luonnon, terveyden ja hyvinvoinnin arvostus muodostavat tärkeän osan elämästämme. Biosolis tarjoaa luotettavan ja kattavan vastauksen kysymykseen ”Voinko nauttia auringosta turvallisesti jaympäristöystävällisesti?”

Luonnollisia aurinkotuotteita

100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja aloe vera -geelin ravitsevan vaikutuksen ansiosta luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat täysin mahdollisia.

Biosolis-pullot ovat kierrätettäviä ja etiketeissä käytetään kasvimusteita. Biosolisin laboratoriot ja tavarantoimittajat etsivät jatkuvasti uusia turvallisia, suojaavia, tehokkaita ja ympäristöystävällisiä raaka-aineita. Periaatteilleen uskollisena Biosolis ei käytä tuotteissaan petrokemian tuotteita kuten silikoneja, parafiiniöljyä tai synteettisiä hajusteita. Ihon suojaamisessa tärkeät auringonsuoja-aineet ovat luonnollisia, eivätkä ne ole nanopartikkelikoossa. Nykyisen bioteknologian ansiosta Biosolisin on mahdollista käyttää raaka-aineita, jotka ovat paitsi puhtaita, huolehtivat myös ihostamme sekä ympäristöstä.

Biosolis toimii yhteistyössä Ecocert Greenlife- ja Cosmebio –sertifiointielinten kanssa, jotka sertifioivat paitsi tuotteet, myös niiden sisältämät raaka-aineet ja tuotekoostumukset. Lisäksi kaikki Biosolisin suojakertoimet on tarkastettu riippumattomassa laboratoriossa ja täyttävät eurooppalaisen COLIPAn ja amerikkalaisen FDA:n aurinkosuojatuotteille määritellyt vaatimukset. Lisätietoja: www.biosolis.info.

Myynti ja markkinointi: Natcos Nordic

Natcos Nordic uskoo puhtauteen, luonnollisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, sillä ei ole yhdentekevää mitä syömme ja laitamme ihollemme. Tuomme maahan aitoa luonnonkosmetiikkaa ja luomutuotteita. Valikoimamme on koottu kansainvälisistä laatumerkeistä