Beauty Garden

BEAUTY GARDEN LUOMUIHONHOITO

 

Beauty Garden on ranskalainen, vuonna 2015 lanseerattu, 100 % luonnonmukainen luomuihonhoitosarja. Tuotesarja on satokausikosmetiikkaa – tuoreus ja puhtaus ammentavat voimansa omasta puutarhasta.

Beauty Gardenin alku ja juuri on oma luomupuutarha Ranskan Auriacissa. Korkealaatuiset luomutuotteet valmistetaan oman puutarhan antimista heti sadonkorjuun jälkeen; tällöin kasvin ravinteet ovat parhaimmillaan ja tuotteisiin saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus. Tuotteissa käytetään ainoastaan iholle hyväksi todettuja, puhtaita ja turvallisia luomuraaka-aineita, jotka hoitavat ihoa lempeästi, mutta tehokkaasti. Tuotteissa käytetään ihon toiminnan kannalta ainoastaan oleellisia ainesosia, päävaikuttavien ainesosien pitoisuus on tuotteissa vähintään 20%, täyteaineita ei käytetä, jolloin tuotteeseen jäävät ainoastaan puhtaat luomu raaka-aineet. Beauty Garden tuo tuoreen ja raikkaan luomukosmetiikan ihollesi!

Beauty Garden SPA Edition on kauneushoitoloille ja ammattilaisille kehitelty oma hoitolasarja, jonka kokonaisvaltaiset hoitokonseptit takaavat täydellisen elämyksen.

Beauty  Garden -tuotteille on myönnetty arvostetun luonnonkosmetiikan sertifikaatin, NaTruen korkein taso, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden. Beauty Gardenin oma puutarha on AB-sertifioitu ja pakkauksissa käytetty lehmuspuu saadaan PEFC-sertifioidusta metsästä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja suurin osa tuotteista on täysin vegaanisia.

Beauty Garden – 4Dream

Valmistusmaa: Ranska