Balmyou

BALMYOU

YHDEN RAAKA-AINEEN LUONNONKOSMETIIKKATUOTTEET

Balmyou on nuori, vuonna 2018 lanseerattu saksalainen tuotebrändi, joka tuottaa korkealaatuisia, yhden raaka-aineen luonnonkosmetiikkatuotteita: kahviöljy, karitevoi ja moringaöljy. Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa. Balmyou  on kosmetiikan yksinkertaisuuden ja puhtauden puolestapuhuja. ”Haluamme saada kosmetiikan käyttäjät siirtymään luonnonkosmetiikkaan. Mielestämme nämä tuotteet on tuotettava kestävää kehitystä, ekologisuutta ja sosiaalisuutta kunnioittavalla tavalla. Siksi  mottomme on:´protect your skin. protect your planet.”

Balmyoun käyttämät raaka-aineet saadaan Ugandasta, jossa hyödynnetyt kasvit luonnonvaraisesti kasvavat. Balmyou tuotebrändi tuo avoimesti esille raaka-aineiden alkuperän ja haluaa ohjata myös tuotteista lahjoitettavan osuuden paikallisesti. Raaka-aineiden viljely ja kerääminen työllistää ainoastaan paikallisia Ugandassa, näin voidaan luoda tervettä pohjaa eheytymiselle. Balmyou on yksi harvoista kosmetiikkabrändeistä, jotka tuovat esille nimenomaan raaka-aineen alkuperämaan. Huomioitavaa on, että käytetyt raaka-aineet kasvavat luonnonvaraisesti ainoastaan juuri näillä alueilla.

Balmyou…

  • pakkaukset ovat kierrätyslasista valmistettuja ja niiden puuosat on valmistettu nopeasi kasvavasta bambusta – ekologinen ja kestävän kehityksen mukainen pakkaus on erittäin tärkeää
  • Lahjoittaa 1% jokaisesta tuotteesta paikallisen kylä lasten ja nuorten koulunkäynnin ja terveyden edistämiseen.
  • vegaaniset tuotteet – ei eläinkokeita eikä parabeeneja

Balmyou – 4Dream

Valmistusmaa: Uganda