L’Atelier des Délices

L’Atelier des Délices

 

Atelier des Délices on keväällä 2012 lanseerattu ranskalainen Eco Chic kosmetiikkasarja.

Herkulliset pakkaukset ja hienostuneet tuoksut kätkevät sisäänsä erittäin tekniset ja tehokkaat koostumukset. Innovatiivisen sarjan tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan uutta sukupolvea. Kaikilla Atelier des Délices sarjan tuotteilla on virallinen ranskalainen luomukosmetiikkasertifiointi (ECOSERT Cosmebio BIO) mikä takaa tuotteiden äärimmäisen puhtauden ja tehokkuuden. Aktiivisia kasviraakaaineita ja bioteknologiaa yhdistävä ammattisarja antaa nopeita tuloksia myös vanhenevan ihon hoidossa ja ravisuttaa perinteisiä käsityksiä luonnonkosmetiikasta.

Kaikkiin viiteen hoitolinjaan (Purmat, Hydra, Sensi, Jeunesse ja Jeunesse +) on valittu spesifiset kyseisen ihotyypin hoitoon parhaiten soveltuvat luomuviljellyt ja kylmäpuristetut erikoiskasviöljyt, vahat ja uutteet. Sarjan tuotteissa on keskimäärin 10 kertaa enemmän aktiivisesti ihoa hoitavia ainesosia kuin vastaavissa, synteettisistä raaka-aineista valmistetuissa hoitotuotteissa.

Äärimmäinen käyttömiellyttävyys on tärkeä osa sarjan konseptia. Uusinta teknologiaa hyödyntävä valmistusprosessi on mahdollistanut unelmankevyiden emulsioiden sekä pehmeän täyteläisten, mutta silti hyvin imeytyvien voiteiden valmistuksen. Atelier des Délice tuotteiden herkulliset 100 % luonnolliset tuoksut tulevat Grassen kaupungissa (Provence) sijaitsevalta parfumeur:ilta. Pehmeän makeat ja raikkaan sitruksiset tuoksut viivähtävät hetken kasvoilla ja tekevät päivittäisestä kasvojenhoidosta nautinnollisen, jopa ylellisen hetken.

Myynti ja markkinointi: Bio Nature