Argital

Argital

Argital on italialainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka perusti biologi Dr Giuseppe Ferraro vuonna 1979 yhdessä rakkaan elämänkumppaninsa Graziellan ja KI ekokauppaketjun omistaja Pietro Bianchin kanssa. Yritys on tehnyt tunnetuksi lähes 40 vuoden ajan vihreän saven monipuolisia käyttömahdollisuuksia niin kauneudenhoidossa kuin koko kehon puhdistuksessa. Kuluneiden vuosien saatossa Argitalista on tullutkin johtava tuotesarja saveen pohjautuvan kosmetiikan valmistuksessa. Tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla keskellä alkuvoimaista Sisilian luontoa ja ne sisältävät saven lisäksi pehmeitä, hoitavia kasviuutteita, kasviöljyjä ja tuoksuillaan tuotteen kruunaavia eteerisiä öljyjä.
Argitalin tuotekehitys ja tutkimus perustuu antroposofisen lääketieteen näkemyksiin ihmisestä fyysisenä, sielullisena ja henkisenä kokonaisuutena. Ihmisen hyvinvointi onkin näiden edellämainittujen kokonaisuuksien tasapainoista yhteensulautumista. Tasapaino on nähtävissä myös meidän ruumiimme kuntona (iholla, hiuksissa, elimistössä). Tuotevalmistuksen metodit ja valitut kasviraaka-aineet ja eteeriset öljyt yhdessä tukevat ihon ja hiusten sekä mielen hyvinvointia.
Argital tuotteet ovat hyvin siedettyjä iholla ja niitä käytetäänkin paljon hoitoloissa ja kampaamoissa. Valikoimassa vihreä savi-jauheet, kasvojen- ja vartalonhoitotuotteet, naisten kuukautistuotteet, hiustenhoitosarja, hammastahnat ja suihkugeelit, allergisen ihon orvokki-savi tuotesarja, aromaterapiaöljyt, vauvatuotteet, kodinhoitotuotteet ja eläimille suunnattu tuotesarja. Helli itseäsi sopusoinnussa luonnon kanssa!

Myynti ja markkinointi: www.delleco.fi ja www.delleco-shop.com