Anumati Naturals

Anumati Naturals

 

Anumati Naturals on on fytoterapiaan perustuva ihonhoitosarja, joka tarjoaa ratkaisuja holistiseen hoitamiseen.  Sarjan kehittäjä on Anu Ruohosto, luonnonkosmetiikan ja luomukosmetiikan asiantuntija. Sarja on  luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana.

Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteiset raaka-aineet, aina kasveista, Anumati_Naturals_Messuseina_3000x2000mm_10_2016_luonnos2 (1)kukista marjoihin.

Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jot
ka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Tuotteet kunnioittavat ja ylläpitävät ihon optimaalista pH- ja kosteustasapainoa, mikä saa ihon sekä tuntumaan että näyttämään  terveeltä ja elinvoimaiselta.Ihonhoitomme ovat monikäyttöisiä ja suunniteltu vastaamaan ihon kaikkiin tarpeisiin. Niiden koostumukset ja ainesosat on suunniteltu toimimaan yhdessä ja täydentämään toisiaan. Nämä raaka-aineet eivät vain kiinteytä, vaan ne myös auttavat ihoa tasapainottumaan ja uusiutumaan. Periaatteemme on Less is more!

Anumati Naturals on tuloksellinen Ammattikosmetiikka luomuihonhoitosarja jokaiselle.

Anumati Naturals sopii naisille sekä miehille.

Tervetuloa Anumati Naturals maailmaan.

Osana: Avainlippu, Desing from Finland, Real Beauty Manifesto, PETA Cruelty-Free Beauty & Made Safe

www.anumatinaturals.fi