Amrita Organics

amritaorganics_logo

Amrita Organics

shampoo-seife_web etw_haarwachs_pack-261x300 etw_aloerose_pack_web2

 

Amrita Organics -sarja sisältää ihoa helliviä tuotteita niin kasvoille, iholle kuin hiuksillekin. Kasvojen ja vartalon ihoa hoidetaan esimerkiksi pehmeällä manteliöljyllä, kookosöljyllä sekä hoitavalla sheavoilla. Tuotteet sisältävät lisäksi ihania kasviuutteita, kuten ruusu-uutetta. Hiustenhoitotuotteissa on Intiassa satoja vuosia käytössä olleita ayurvedisia kasviuutteita. Nämä ainutlaatuiset uutteet hoitavat ja vahvistavat hiuksia sekä antavat niille kiiltoa.

Amrita Organics tuotteet ovat BDIH:n sertifioimaa luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet valmistetaan ammattitaidolla Saksassa korkealaatuisista ja puhtaista raaka-aineista. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä kemiallisia hajuste-, väri- tai säilöntä-aineita eikä petrokemian öljyjä. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä. Raaka-aineet tulevat eri puolilta maailmaa, myös Intiasta ja Sri Lankasta. Osa tuotteiden myynnistä ohjataan Embracing The World -organisaation hyväntekeväisyyshankkeisiin (www.embracingtheworld.org). ETW-organisaatiolla on lukuisia hyväntekeväisyysprojekteja Intiassa. Organisaation on perustanut tunnustettu henkinen johtaja ja humanitaarinen auttaja Äiti Amma.

Amrita Organics -tuotteita maahantuo Saraswati Oy, www.saraswatituotteet.fi. Postiosoite: Saraswati Oy, Ruoholahdenkatu 24, 00180 Helsinki.