Alorée

 

Alorée

aloree

Chlorovitae on ensimmäinen aktiiviseen lehtivihreään perustuva ihonhoitosarja. Se sisältää täysin uudenlaisia kosteuttavia anti-age –ihonhoitotuotteita.

Aloree voitti Pariisin kosmetiikkamessujen pääpalkinnon vuonna 2011!

Alorée sarjan tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä, joten se sopii erinomaisesti tuoksuallergikoille, herkkäihoisille, raskaana oleville tai henkilöille jotka eivät siedä voimakkaita tuoksuja.

Alorée sopii hyvin myös miehille.

Chlorovitae on maailman ensimmäinen aktiiviseen lehtivihreään perustuva ihonhoitosarja. Se sisältää täysin uudenlaisia kosteuttavia anti-age –ihonhoitotuotteita.

Innovatiivisia high-tech -hoitotuotteita:
Ainutlaatuinen tehoaine, jonka tehokkuus on tieteellisesti todistettu: antioksidanttinen, happipitoinen ja solujen aineenvaihduntaa uudistava C.H.C® .
Moitteeton, silikonia sisältämätön tuotekoostumus, jossa on käytetty fosfolipidipohjaista emulsioivaa kompleksia tuotteen imeytymisen edistämiseksi ja ”kuin toinen iho” tunteen saavuttamiseksi.

Ihoa kunnioittavia hoitotuotteita:

  • Ecocert –sertifioituja ja Cosmébio –merkinnän saaneita
  • Eivät sisällä parabeenejä tai listattuja säilöntäaineita * Ainutlaatuinen, 100% luonnollinen, raikas ja kasviperäinen tuoksu
  • Dermatologisesti testattuja, soveltuvat herkälle iholle
  • Eivät sisällä pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja

 

Kekseliäitä hoitotuotteita, jotka mukautuvat nykyelämän vaatimuksiin ja auttavat keräämään uusia voimia: yksinkertainen, selkeä tuotevalikoima, nopeasti tehoavia, monikäyttöisiä, hauskoja tuotteita…

Lähituoteajattelua: raaka-aineiden alkuperämaa on ensisijaisesti Ranska. 100 % valmistuksesta tapahtuu Languedoc Roussillon –alueella Ranskassa. Kaikki tuoteputkilot ja kartonkipakkaukset on valmistettu Ranskassa.

Myynti ja markkinointi Naturellement.