Aamumaa

Aamumaaaamumaa-logo-pro

Maa, vesi ja ilma. Se mistä elämme. Yhdessä sovussa metsän asukkaiden kanssa. Aamumaan tuotteet haluavat hyvää niin luonnolle kuin sinullekin.

Puhtaus, luonnonmukaisuus ja ympäristön kunnioittaminen

Aamumaa-tuotteet herättävät luonnon arvot elämään jokaisessa päivässä ainutlaatuisella tavalla. Metsänasukkaiden jäljet luomusaippuoissa ovat enemmän kuin hyvän mielen lahjoja ja kulutushyödykkeitä. Ne ovat mukana päivittäisessä elämässämme muistuttamassa tärkeästä yhteisestä työstämme ympäristösuojelun hyväksi.

kettu-fox-tyrni-bergamot-425x425-pro

Jokainen eläimen tassunjälki käsintehdyssä Aamumaa-tuotteessa on askel kohti parempaa huomista. Sydämiimme ja mieliimme siirtyvät jäljet vievät uhanalaiset eläinlajimme kohti turvallisempaa ja parempaa tulevaisuutta. Ostamalla Aamumaa-tuotteen tuet WWF:n toimintaa Saimaannorpan hyväksi.

Valikoimme Aamumaa tuotteisiin ympäristöystävällisiä kasvisperäisiä luomuraaka-aineita. Jokainen oliiviöljyerämme on tuotettu EU:n luomusäädösten mukaisesti. Tuoksujen alkuperä on aidoista eteerisistä öljyistä ja värit mineraalipigmeneteistä. Tuotteemme eivät sisällä eläinrasvoja tai palmuöljyä. Käytämme pakkauksiin FSC sertifioitua pakkauspahvia.

Myynti ja markkinointi http://www.aamumaa.com/

karhu-bear-kataja-kuusi-425x425-proilves-lynx-puolukka-rosmariini-425x425-pro