Toiminta

Yhdistyksen lähtökohta on alan toimijoiden halu saada yhteistyöllä luonnonkosmetiikalle laajempi näkyvyys.

Luonto, luonnollinen, puhdas, aito… näitä sanoja näkee yleisesti kosmetiikkamainoksissa. Me haluamme osaltamme antaa selkeän ja perustellun vastauksen sille, mitä luonnonkosmetiikka edustaa.

Yhdessä ja erikseen, mutta luonnonkosmetiikan puolesta!

Yhdistyksen kautta puhumme luonnonkosmetiikasta yleensä. Käytämme tiedottamiseen näiden nettisivujen lisäksi Facebookia, lehdistötiedotteita ja järjestämme erilaisia tapahtumia kuten kosmetologien koulutuksia, ystävänmyyntipäiviä ja messuja. Jokainen jäsen tuo esiin toiminnassaan myös yhdistyksen linjauksen mukaista viestintää.

Pieni, mutta notkea yhdistys

Pienikin voi tehdä suurta! Luonnonkosmetiikka markkinat ovat Suomessa kehittymässä, jolloin kaikki tekeminen vaikuttaa ja tulokset näkyvät. Yhdistyksessämme ei jäykistellä, ideat ja kommentit otetaan ilolla vastaan. Uusia juttuja kokeillaan ja toimivia kehitellään edelleen.

Oletko luonnonkosmetiikan maahantuoja tai valmistatko Suomessa luonnonkosmetiikkaa?

Tervetuloa mukaan! Luonnonkosmetiikkakriteerit täyttävä suomalainen valmistaja tai ulkomaisia sarjoja maahantuova yritys voi liittyä jäseneksi. Tarkempi ohjeistus ja jäsenhakemuslomake on omalla sivullaan.