Yhdistys ja jäsenet

Luonnonkosmetiikan valmistajien ja maahantuojien yhteistyön tuloksena perustettiin Pro luonnonkosmetiikka yhdistys vuonna 2006. Tehtävänä on edistää luonnonkosmetiikan tunnettuutta kuluttajien ja kauneudenhoidon ammattilaisten keskuudessä. Yhdistyksen perustamisesta asti oli selvää, että markkinoille tarvitaan alan oma kriteeristö varsinaisen tiedotustyön selkärangaksi.

Pro luonnonkosmetiikka ry:n päämääränä on:

• toimia ohjenuorana suomalaiselle kosmetiikan valmistajalle matkalla varsinaiseen sertifiointiin
  • edistää ympäristöystävällisten ja kuluttajille turvallisten kosmeettisten valmisteiden käyttöä

Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsenet edustavat joko kansainvälisen sertifikaatin saaneita tuotemerkkejä tai suomalaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä, joiden valmistusaineluettelon on tarkastanut ja hyväksynyt suomalainen tarkastusjärjestelmä FI-Natura tai yhdistyksen palkkaama riippumaton asiantuntija.

Kysyttävää? Ota yhteyttä.