Farfalla

Farfallafarfalla-logo-1b94d42e7aa8b4b2869a9b2010223c35

 

Happiness makes you beautiful. Our organic cosmetics enhance its effect!

Maailman huippuspaiden ja -hoitoloiden suosima korkea laatu, tyylikkäät pakkaukset, ihanat mutta miedot tuoksut sekä aito eettisyys tekevät sveitsiläisen Farfallan tuotteista ja hoidoista ainutlaatuisia. Farfallan tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen:  feel beautiful -kasvojenhoitosarjasta löytyy oma hoito-ohjelma kaikille ihotyypeille (mm. tehokas anti age  age miracle ja be beautiful Bliss Cream -tuhkimovoide), neljä ihanaa vartalonhoitosarjaa (mm. suomalaista koivunmahlaa ja inkivääriä sisältävä, aineenvaihduntaa vilkastuttava ja tehokkaasti kiinteyttävä silhouette miracle), ammattilaisten suosima kattava hiustenhoitosarja, toimivat deodorantit, upeat luomuparfyymit, fantastiset luomuöljyt jne… Miehille Farfallalla on oma feel great Men -sarja.

Farfallan tuotteet valmistetaan 100% luonnollisista ainesosista – synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita ei käytetä.  Lisäksi Farfalla käyttää, aina kun se on mahdollista, luomuviljeltyjä raaka-aineita. Suurimmalla osalla Farfallan tuotteista on kolmen tähden NaTrue -sertifikaatti, jolloin yli 95% sertifioitavissa olevista ainesosista on luomua. Farfalla tekee kuitenkin tuotteistaan vielä puhtaampia kuin tämä yhtenä tarkimmista tunnettu sertifikaatti edellyttää: osassa Farfallan tuotteita luomuviljeltyjen ainesosien osuus on jopa 99%.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä: viljelijöiden kanssa sitoudutaan pitkiin viljelysopimuksiin, jolloin näiden toimeentulo tulee turvatuksi. Lisäksi Farfalla tekee hyväntekeväisyysprojekteja. Tehtaallaan Sveitsissä Farfalla pitää huolta hyvästä työilmapiiristä. Farfallan tuotteita ei testata eläimillä.

Farfallan ihastuttavia, eettisiä ja esteettisiä tuotteita on ilo käyttää kotona, mutta Farfalla on vahvasti myös ammattilaissarja. Kosmetologeille ja hoitajille on ammattikokoisia tuotteita saatavilla suuri valikoima, samoin ainoastaan hoitoloille myytäviä erikoistuotteita. Farfallan täydellinen shampoiden, hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden sarja on jo kymmenien suomalaisten ekokampaajien käytössä. Lisäksi Farfallalla on laaja valikoima mm. luomulaatuisia perusöljyjä, luomukukkaisvesiä, eteerisiä öljyjä, luomuparfyymeja jne – kaikki reilua kauppaa.

 

Farfallaa tuo maahan Auringosta Itään, Kuusta Länteen Tukku.

www.farfalla.fi/

Valmistusmaa: Sveitsi