Luonnonkaunis-messut

luonnonk_cover

Luonnollisen kauneuden ykköstapahtuma Luonnonkaunis-messut seuraavan kerran 16.-17.3.2018!

Pro luonnonkosmetiikka ry järjestää jo kulttimaineen saaneen messutapahtuman 16.-17.3.2018 Kattilahallissa Helsingin Suvilahdessa.

Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 13-19 ja lauantaina klo 10-17. Pääsymaksu 5€ / pvä.

Yhdistyksen periaatteiden mukaisesti messuilla on mukana vain aitoa luonnonkosmetiikkaa; sertifioituja ja suomalaisia riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamia tuotesarjoja. Näytteilleasettajista suurin osa on luonnonkosmetiikan maahantuojia ja valmistajia, mutta mukana on myös alan palveluyrittäjiä sekä yhdistyksiä.

Messuilta löydät nämä lumoavat tuotesarjat:
Acorelle * Algamaris * Alorée * Anumati Naturals * Argital * Avril Organic * Beauty Garden * Benecos * Bio Happy * Boho Green make up * Choice Finland * Cultivator’s * Dabba * Dr. Hauschka * Eco by Sonya * Ecodenta * Ekopharma Helsinki * Esse probiotic skincare * Florame * Flow Cosmetics * Helixium by Skinature * Hurraw! * Karethic * Lavera * Margarita Eco * Marius Fabre * Mellis * NAFHA * Naturativ * Phyt’s * Terre d’OC * Unique Haircare * Valkoinen Lanka * YA Naturae * Zuii Organic

Lumoavan luonnonkosmetiikkavalikoiman lisäksi messuilla on mukana mahtava Green Street Cafe, kauneushoitola sekä erilaista hyvinvointiin, kestävään kulutukseen ja kauneudenhoitoon liittyvää ohjelmaa.

TULE KUUNTELEMAAN INSPIROIVIA LUENTOJA!

Perjantai 16.3.

14.00 Itsensä arvostaminen ja henkilökohtainen hyvinvointikokemus, CEO Tanja Peltomaa, PT Coaching® Academy

15.00 Sulapacin ekologinen pakkausmateriaali haastaa muovin kosmetiikkapakkausmarkkinoilla, myyntipäällikkö Heidi Koljonen, Sulapac Oy.

16.00 Sulle luvannut en ruusutarhaa – kuluttaja kosmetiikkamainnonan viidakossa, kemiantekniikan DI Anja Nystén.

17.00 Iho – pintaa syvemmältä. Kokonaisvaltainen lähestyminen ja kertomus pitkäaikaisen stressitilan vaikutuksesta terveyteen ja ihon kuntoon, terveydenhoitaja ja ekokosmetologi Sara Adolfsen, Suomen ekokosmetologit ry

Lauantai 17.3.

11.00 Fokuksessa ekologinen hiustenhoito:
Kasvivärjäys – kestävää kehitystä, Mia Pihlasto, Suomen koulutetut ekokampaajat ry
Sertifioitu ekokampaamo, Feeja Haarmann, Suomen koulutetut ekokampaajat ry

12.00 Huili keskustelee: Kevennä kemikaalikuormaa askel kerrallaan
Huili-lehden päätoimittajan Anna Tommolan kanssa aiheesta keskustelevat Ihohoitola Lupauksen ekokosmetologi ja farmaseutti Tarja Kivinen, Joutsenmerkin kemikaaliasiantuntija Terhi Uusitalo sekä Nollahukka-blogin ja Zero waste -kirjan kirjoittaja Otso Sillanaukee. Samalla julkistetaan Pintaa syvemmälle – Huilin opas luonnonkosmetiikkaan.

13.00 Kosmetiikan muovi: Lähes puolet kosmetiikkatuotteista sisältää muovia. Miten muovikemikaalit tunnistaa, mitä haittaa niistä on ja miten ne voi korvata? päätoimittaja Noora Shingler, Kemikaalicoctail-media ja perustaja Katariina Rantanen, CosmEthics

14.00 Kuinka luonnonkosmetiikka sopii herkkäihoiselle, toimitusjohtaja Anni Linnavirta, Naviter Oy.

15.00 Guide to oils in skincare, perustaja Sara Nomberg, Organics by Sara Skincare AB

 

Miten pääsen paikalle?

Kattilahalli (Sörnäisten rantatie 22) on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja sinne on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla sekä autolla. Pihalla on maksuton pysäköinti. Suvilahden alue sijaitsee Sörnäisten rantatien ja Itäväylän liittymäkohdassa, alueen tunnistaa helposti punatiilisistä savupiipuista sekä kaasukelloista. Lähin raitiovaunupysäkki on Sörnäinen (numerot 1,6, 6T, 7,8) ja metropysäkki on Kalasatama. Kurkkaa alueen sijainti täältä!