Rekry

luonnonk_messut_event

Etsimme Luonnonkaunis-messuille tapahtumatuotantoharjoittelijaa!

Pro luonnonkosmetiikka ry etsii harjoittelijaa vuoden 2018 Luonnonkaunis-messujen järjestelyihin. Työnkuva pitää sisällään käytännön järjestelyjä, viestintää, markkinointia, yhteydenpitoa yhteistyökumppaneiden kanssa sekä muita mahdollisia messuihin liittyviä tehtäviä.

Luonnonkaunis-messut on seitsemättä kertaa järjestettävä luonnonkosmetiikan ykköstapahtuma, joka kokoa vuosittain tuhansia luonnonkosmetiikasta kiinnostuneita kuluttajia ja ammattilaisia yhteen. Messut järjestetään 16.-17.3.2018 Kellohallissa, Helsingin Suvilahdessa. Messut on tunnettu huippupuhujista, kestävään kulutukseen keskittyneestä laadukkaasta ohjelmasta sekä poikkeuksellisen laajasta luonnonkosmetiikkatarjonnasta.

Harjoittelun kesto on noin 3kk, ja aika n. tammikuun alusta maaliskuun loppuun. Harjoittelun kestoa ja ajankohtaa voidaan tarpeen tullen muokata. Harjoittelua on mahdollisuus tehdä myös osa-aikaisesti ja aloittaa jo joulukuussa. Pro luonnonkosmetiikka ry:llä ei ole toimistoa, joten harjoittelu suoritetaan kokonaan etänä. Emme noudata toimistotyöaikoja, ja harjoittelun voi suorittaa itselleen sopivina aikoina. Poikkeuksena messuviikko 12.-18.3., jolloin tulee sitoutua messujen järjestelyihin päivittäin sekä myös fyysiseen paikallaoloon Helsingissä. Harjoittelun aikana harjoittelija tapaa useita kertoja yhdistyksen viestintäkoordinaattoria sekä yhdistyksen hallitusta.

Harjoittelu on palkaton. Luonnonkaunis-messut toteutetaan pääosin talkootyöllä, eikä messujen järjestämisellä pyritä voiton tavoitteluun, vaan luonnonkosmetiikan tunnettuuden lisäämiseen. Yhtenä pääperiaatteena on pitää osastomaksut niin alhaisina että pienilläkin yrityksillä on mahdollista osallistua messuille.

Harjoittelun luonteesta johtuen odotamme harjoittelijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyvää kirjallista suomen kielen taitoa sekä ehdotonta sitoutumista messujärjestelyihin. Arvostamme myös kiinnostusta kestävään kuluttamiseen ja luonnonkosmetiikkaan, sosiaalisen median tuntemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oivaltavaa ideoimiskykyä. Pidämme arvossa mieluummin tusinaa huonoja ideoita ja yhtä hyvää, kuin yhtä hyvää ideaa. Harjoittelu sopii hyvin esimerkiksi tradenomi- tai estenomiopiskelijalle, mutta emme rajaa ketään pois koulutustaustan perusteella.

Tarjoamme upean näköalapaikan luonnonkosmetiikan maailmaan sekä mielenkiintoiseen tapahtumatuotantoon. Saat arvokasta työkokemusta tapahtuman järjestämisestä ja kauneudenhoitoalasta sekä kosolti kiinnostavia kontakteja. Harjoittelun sisältöön on mahdollisuus itse vaikuttaa ja sitä muokataan harjoittelijan tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.

Jos kiinnostuit; lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@luonnonkosmetiikka.fi 19.11. mennessä. Kerro omin sanoin itsestäsi, työ- ja opiskeluhistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi sekä miksi haluat tulla harjoitteluun.

Kommentit suljettu.